O nama

Tomošped Široki Brijeg, tradicionalna je trgovačka, uvozno-izvozna firma osnovana 1995. Godine 2009., na vrhuncu je i, nakon dugogodišnjeg rada, ima i zaokružen profil proizvoda.

U najvećem procentu, pored promotivnih artikala, igračaka i Barbie to je sezonski, školski, darovni te program za administraciju. I kako to u Bosni i Hercegovini u zadnje vrijeme biva, Tomošped afirmira vlastiti brand. Uloga mu se zna; postati prepoznatljiv na malome tržištu prepunom iskomuniciranih robnih marki. Tomošped osigurava asortiman i kvalitetu usluga. Strategija je sve više, tržištu nuditi svoju pamet i svoj proizvod.


Za nas je provođenje strategije poput penjanja na vrh. U početku vrh nije jasno vidljiv, a velik dio puta je potpuno nevidljiv s početne točke. Jedini način osvajanja vrha je kretanje, a svakim daljnjim korakom otvara nam se novi vidik.

Takva strategija sadrži puno eksperimentiranja, koje vodi strast i razumijevanje o tome što želimo, te okvirno znanje kako bismo to napravili. U globalnom trendu vladavine informacija, nastojimo pružiti vrhunsku uslugu i pomoći u odabiru prikladne opreme i materijala na zadovoljstvo naših kupaca.

Vlado Ćorić, direktor

Proizvodi na akciji

randomness