16451 FOLIJSKI BALON USNE 76cm

CIJENA NA UPIT

Isporuka: 3-5 radnih dana

Folijski balon u obliku usana dimenzija 76 cm, idealan za zabave i posebne prigode. Živopisnih boja i dugotrajan.

Folijski balon u obliku usana dimenzija 76 cm savršen je dodatak za zabave, proslave i romantične prigode. Ovaj atraktivni balon izrađen je od visokokvalitetnog folijskog materijala koji osigurava dugotrajnost i otpornost na probijanje, čineći ga idealnim za unutarnju i vanjsku upotrebu. Živopisne boje i realističan dizajn usana privlače pažnju i dodaju dašak glamura svakom događaju.

Balon se jednostavno puni helijem ili zrakom, a zahvaljujući praktičnom ventilu, zrak neće lako izlaziti, što omogućuje da balon zadrži svoj oblik i lebdi dugo vremena. Ovaj balon je savršen za dekoraciju prostora tijekom rođendanskih proslava, Valentinova, zaruka, vjenčanja ili tematskih zabava. Također može poslužiti kao zabavan rekvizit za foto-kutke, stvarajući nezaboravne uspomene s vaših događaja.

Folijski balon u obliku usana dimenzija 76 cm može se koristiti samostalno ili u kombinaciji s drugim balonima za stvaranje raskošnih dekoracija. Uz ovaj balon, svaka proslava postaje posebna i ispunjena veselim trenucima.