492736 BABY ZVEČKA SLON

CIJENA NA UPIT

Zvečka za bebe iz Bam Bama oblikovana je kao slon, pružajući mališanima zabavu i poticanje senzornog razvoja. Izrađena je od sigurnih materijala koji su prikladni za grickanje i istraživanje, idealna je za poticanje ranih motoričkih vještina i istraživanje svijeta oko sebe.

Bam Bam Baby zvečka slon: Ova šarmantna zvečka za bebe iz Bam Bama dizajnirana je kao simpatični slon, pružajući malim istraživačima ne samo zabavu nego i poticaj za razvoj njihovih senzornih i motoričkih vještina. Izrađena je od visokokvalitetnih, sigurnih materijala koji su posebno odabrani kako bi odgovarali bebinoj nježnoj koži i usta.

Zvečka u obliku slona ima ergonomski oblik i teksture koje su prikladne za grickanje i istraživanje, potičući tako bebe da razvijaju svoje ruke i istražuju svijet oko sebe. Šarene boje i privlačan dizajn potiču vizualne sposobnosti djeteta, dok zvečkanje i lagani zvukovi potiču auditivni razvoj.

Ovaj proizvod je idealan za bebe od najranije dobi, pružajući im sigurnost i zabavu dok istražuju svoje igračke. Bam Bam  Baby zvečka slon je ne samo igračka, već i alat za razvoj ključnih vještina u ranom djetinjstvu, čineći svaki trenutak igre vrijednim i edukativnim.