492806 BABY EDUKATIVNE KOCKICE SET

CIJENA NA UPIT

Bam Bam Baby Edukativne Kockice Set. Igra s kockicama potiče razvoj fine motorike, koordinacije ruku i očiju te prostornog razmišljanja. Djeca razvijaju svoje vještine kroz slaganje, građenje i rušenje kockica.

Bam Bam Baby Edukativne Kockice Set je savršena igračka za poticanje razvoja malih istraživača. Ovaj set edukativnih kockica pruža djeci neograničene mogućnosti za igru, učenje i razvoj kroz zabavu.

Značajke:

  • Raznolikost: Set sadrži nekoliko kockica različitih boja, oblika i veličina, koje su posebno dizajnirane da privuku pažnju djece i potiču ih na igru.
  • Edukativna vrijednost: Kockice su idealne za učenje boja, oblika i veličina. Djeca mogu slagati, graditi i kombinirati kockice na različite načine, što pomaže u razvoju njihove kreativnosti i logičkog razmišljanja.
  • Sigurni materijali: Izrađene su od visokokvalitetnih, netoksičnih materijala koji su sigurni za djecu. Sve kockice imaju glatke rubove kako bi se izbjegle ozljede tijekom igre.
  • Razvoj motorike: Igra s kockicama potiče razvoj fine motorike, koordinacije ruku i očiju te prostornog razmišljanja. Djeca razvijaju svoje vještine kroz slaganje, građenje i rušenje kockica.
  • Interaktivnost: Roditelji mogu sudjelovati u igri, što čini vrijeme provedeno s djecom kvalitetnijim i potiče zajedničko učenje i istraživanje.

Bam Bam Baby Edukativne Kockice Set nije samo igračka, već i alat za učenje i razvoj. Ove kockice pružaju djeci sate zabave dok istovremeno potiču njihov razvoj na više razina. Idealne su za djecu od najranije dobi, pružajući im sigurno i edukativno iskustvo koje će ih pratiti kroz djetinjstvo.