2312 KUĆICA HOT WHEELS 125x100x104cm

CIJENA NA UPIT

Hot Wheels kućica je igraonica inspirirana popularnim Hot Wheels automobilima. Ova igraonica obično ima žive boje i natpise iz svijeta brzih automobila, te ponekad uključuje rampe ili staze za igračke aute. Pruža djeci prostor za kreativnu igru i avanture u stilu njihovih omiljenih Hot Wheels automobila.

Hot Wheels kućica je igraonica dizajnirana s motivima i dekoracijama inspiriranim popularnim Hot Wheels automobilima. Obično izrađena u svijetlim bojama i ukrašena naljepnicama koje prikazuju natpise i grafike povezane s brzim automobilima, ova igraonica može uključivati dodatne elemente poput rampi ili staza za igračke aute.

Namijenjena je djeci kao sigurno i poticajno okruženje za igru, gdje mogu razvijati svoju maštu i kreativnost kroz igre koje oponašaju avanture i utrke njihovih omiljenih Hot Wheels automobila.

PRIKLADNO ZA DJECU OD 24 MJESECA I VIŠE. DIMENZIJA 125X100X104CM. MOŽE SE KORISTITI U UNUTARNJEM I VANJSKOM PROSTORU. LAGANO SE POSTAVLJA. PREDNOSTI ZA DJEČJU MOTORIKU, RAZVOJ TIJELA, INTERAKCIJU.