5158 PARKIRALIŠTE NA TRI KATA 371x49x56cm

CIJENA NA UPIT

Dolu Parkiralište na tri kata pruža uzbudljivu igru s tri razine parkiranja, rampama i dodatnim autićima, potičući razvoj motoričkih vještina i kreativnosti kod djece.

Dolu Parkiralište na tri kata je fantastična igračka koja donosi sate zabave i avanture za djecu. S dimenzijama od 371 x 49 x 56 cm, ovo parkiralište nudi tri razine parkiranja koje omogućuju djeci da istražuju različite scenarije igre i razvijaju svoju kreativnost. Set uključuje rampe, dizala, benzinske stanice i dodatne autiće, pružajući djeci sve što im je potrebno za potpuno iskustvo igranja.

Igra s Dolu Parkiralištem na tri kata pomaže djeci u razvoju finih motoričkih vještina, koordinacije oko-ruka i prostorne percepcije. Kroz igru, djeca uče osnovne principe fizike i logike dok manevriraju autićima kroz razine i rampe. Također, set potiče socijalne vještine i suradnju kada se djeca igraju zajedno, dijeleći uloge i stvarajući zajedničke priče.

Ovo parkiralište je idealno za grupnu igru, omogućujući djeci da surađuju i komuniciraju dok istražuju različite scenarije igre. Dolu Parkiralište na tri kata je savršen poklon za svako dijete koje voli autiće i dinamične igre, pružajući im neograničene mogućnosti za zabavu i učenje.

PRIKLADNO ZA DJECU OD 36 MJESECI I VIŠE. DIMENZIJA 49 X 71 X 56 CM. UKLJUČENA DVA METALNA AUTOMOBILA, POSJEDUJE DIZALO. KORISNO JE ZA NJIHOVE TENDENCIJE IGRANJU ULOGA KADA DJECA VOZE SVOJE AUTOMOBILE S GORNJIH KATOVA.