00026 BEŽIČNE SLUŠALICE WOW GENERATION

CIJENA NA UPIT

Wow Generation bežičnim slušalice. Ove moderne slušalice kombiniraju vrhunski zvuk, udobnost i bežičnu slobodu.

Savršeno pristajući u uši i s udobnim dizajnom, WOW Generation bežične slušalice omogućuju ne samo vrhunski zvuk već i nevjerojatnu udobnost tijekom cijelog dana. Bez obzira na to gdje se nalazite ili što radite, ove slušalice pružaju izvanredan zvuk koji će vas potpuno uroniti u omiljenu glazbu Vaše djece.

Zahvaljujući bežičnoj tehnologiji, više ne moraju brinuti o zamršenim kablovima. Mogu se slobodno kretati, bez ograničenja, dok uživaju u svom omiljenom glazbenom sadržaju. Bilo da su u pokretu, opuštaju se kod kuće, WOW Generation bežične slušalice pružaju  potpunu slobodu kretanja.

Osim što pružaju nevjerojatan zvuk za glazbu, ove slušalice također dolaze s integriranim mikrofonom, omogućujući  da obavljate hands-free pozive bez ikakvih poteškoća. To ih čini idealnim pratiteljem za dječije svakodnevne aktivnosti, bez obzira gdje se djeca nalaze. 

I što je najbolje, s dugim vijekom baterije, ne morate brinuti o stalnom punjenju. WOW Generation bežične slušalice su uvijek spremne za akciju, omogućujući će djeci da uživaju u glazbi i ostanu povezani s ljudima koji su im važni.