8510019 MERCEDES-BENZ TYP 540K,MOTOR 12V10AH, BATERIJA 550*2

CIJENA NA UPIT

Mercedes-Benz Typ 540K električni auto za djecu s 12V10AH motorom i dvjema 550W baterijama. Luksuzan dizajn, audio sustav i opcija daljinskog upravljanja za sigurnu i zabavnu vožnju.

Mercedes-Benz Typ 540K električni auto za djecu pruža vrhunski doživljaj vožnje malim ljubiteljima automobila. Inspiriran klasičnim Mercedes-Benz modelom iz 1930-ih, ovaj auto nudi autentičan izgled i modernu tehnologiju za zabavu i udobnost djece.

Ovaj model opremljen je snažnim 12V10AH motorom, koji omogućava dugotrajnu vožnju i odlične performanse. Sa dvostrukim baterijama od 550W, pruža značajnu snagu i omogućava brzu i sigurnu vožnju po raznim površinama. Ovaj automobil može postići brzine koje su prilagođene dječjim potrebama, a istovremeno osigurava stabilnost i sigurnost.

Mercedes-Benz Typ 540K ima luksuzan interijer i vanjski dizajn koji imitira pravi automobil. Dolazi sa svim potrebnim funkcijama za udobnost i zabavu, uključujući audio sustav s ugrađenim melodijama i zvukovima, te opciju daljinskog upravljanja za roditelje koji žele dodatno nadgledati vožnju.

S pažnjom na detalje i kvalitetnu izradu, ovaj električni auto nudi jedinstven doživljaj igre, omogućujući djeci da se osjećaju kao pravi vozači luksuznog automobila.

BATERIJA 12V7AH,MOTOR 550*2,2.4G R/C, NAPRIJED I NATRAG, GLAZBa,BLUETOOTH,LED SVJETLO,KONTROLA GLASNOĆE,POKAZIVAČ BATERIJE,PRTLJAŽNIK